LO nieuwsbrief NVOG

Themadag Zorg.

NVOG en KNVG organiseren woensdag 27 maart a.s. voor de bij hun aangesloten ledenverenigingen een themadag over de ontwikkelingen op het gebied van Zorg, Welzijn en Wonen voor ouderen. Deze dag wordt gehouden in het Reünie- en Congrescentrum “Kumpulan” op landgoed Bronbeek in Arnhem. Het doel van deze dag is het opdoen van kennis en inspiratie om binnen en vanuit uw vereniging met het thema zorg verder aan de slag te gaan. U wordt hierbij van harte uitgenodigd om deze interessante dag bij te wonen.

In het ochtendgedeelte behandelen drie sprekers elk vanuit hun eigen perspectief een onderwerp uit de zorg en in de middagsessie kunt u aan de hand van een tiental stellingen discussiëren met een aantal forumleden  Voorafgaand aan de forumdiscussie zal een wethouder van een grote gemeente vertellen over de inrichting van het sociale domein en zal een vertegenwoordiger van een van onze lid-organisaties vertellen wat zij voor hun leden op sociaal gebied doen.

U kunt zich tot 20 februari voor deze dag opgeven door een mail te sturen aan themadagzorg@gepensioneerden.nl. Vermeld in deze mail a.u.b. de namen van de personen die namens uw vereniging komen en zijn/haar e-mailadres (voor het versturen van het definitieve programma begin maart).

Klik hier voor de uitnodiging zoals die eerder deze week door het secretariaat van NVOG aan de lid-organisaties is verstuurd.

 

Geplaatst in KG, Niet op voorpagina.