Oktober nieuwsbrief 2020

                                    Aan onze leden,

Het voltallige bestuur van  “De Senioor “ – ook ons adviserend lid Hanny Kleef was aanwezig –zat op donderdag  1 oktober in het Dorpshuis keurig netjes op een afstand van anderhalf meter bijeen om bij te praten over het afgelopen halve jaar en eens stevig na te denken over wat we de komende tijd kunnen doen om onze leden op een positieve manier te verrassen.

Vanaf 5 februari (het optreden van The Sweel Singers) en 4 maart (jaarvergadering) hebben we geen activiteiten vanwege het Corona virus kunnen organiseren. Alles wat we  gepland hadden moest worden afgelast. Zo kon de avond met de bibliotheek, het Neutie schieten en de grote Bingomiddag niet doorgaan in verband met de sluiting van het Dorpshuis. Ook de jaarlijkse busreis – een van de hoogtepunten van het jaar – werd afgelast. Gelukkig gaat uw bestuur niet gauw bij de pakken neerzitten. Om toch een beetje contact te houden,  hebben we onze leden verrast met een voorjaarsbloemetje, een kaart en een middagje Ellert en Brammert met koffietafel. Voor de laatste activiteit was het minder leuk dat het weer niet meewerkte. De koffietafel was op zich perfect. Het was alleen jammer dat we anderhalf meter uit elkaar zaten, zodat een praatje met elkaar wel erg moeilijk werd.

Tot zover het eerste gedeelte van onze bijeenkomst. Het tweede gedeelte lag een stuk moeilijker. Een artiest voor twee groepen na elkaar te laten optreden kan niet meer omdat ons kabinet een Dorpshuis ziet als een café, dat om tien uur moet sluiten.

Jos – onze nieuwe penningmeester — kwam met de suggestie om samen met Rien de Blok een middagje aan de computer te wijden. Onderwerp: Hoe herken ik “phishing” berichten en wat kan ik ertegen doen.

Leden die hier belangstelling voor hebben kunnen zich bij hem melden. Bij voldoende deelname  — ook teveel kan niet – kan zo’n middag doorgaan.
We willen als bestuur echter het liefst alle leden bereiken. Hoe??

Dat is en blijft (ook voor ons) een verrassing.

 

Nog een puntje van aandacht:

We hebben vanaf 9 februari door allerlei oorzaken 16 leden verloren en  geen nieuwe leden kunnen bijschrijven. Daarom vragen we iedereen eens goed na te denken of ze nieuwe buren en/of kennissen hebben, die er voor voelen lid te worden van “De Senioor” met als beloning voor 2 nieuwe leden een mooie

“De Senioor” mok                    .

 

HET BESTUUR

 

klik verder voor de gehele nieuwsbrief

De Senioor voorblad oktober 2020

Geplaatst in Nieuwsbrief, Standaard.