Nieuwsflits 30

 

 

Voordelen bij de FASv

In de afgelopen maanden zijn wij bezig geweest met het uitbreiden van de “FASv Voordeel” arrangementen.  (Zie: www.fasv.nl en onder menu “Voordelen”).

Voorts lopen er nog onderhandelingen met potentiële bedrijven welke in de loop van de komende maanden zullen worden toegevoegd.

Door het aanbieden van deze “voordelen” bestaat voor u de mogelijkheid het lidmaatschap van uw vereniging nog aantrekkelijker te maken.  Het is dan ook van belang dat u via uw verenigingsblad en/of uw website de “FASv Voordelen” onder de aandacht brengt van uw leden.

De reeds bestaande voordelen bij de FASv:

  1. FASV – Ledenvoordeel
  2. LKGX

Momenteel kunnen we ook de navolgende voordelen u aanbieden, voor uw leden:

 

1) Centraal Beheer Kortingen op particulieren verzekeringen en diensten
2) De Woningwachter Korting van 10% op badkamerrenovaties, trapliften, schilderwerk en  verduurzamen van de woning
3) Fietsenwinkel.nl Behoorlijke korting op de aanschaf van een e-bike
4) Fitavie Dit is een app coach die de oudere (inactieve) gebruiker en zijn of haar naaste, cliënt of patiënt elke dag helpt bij bewegen
5) Oogvoororen.nl Dit is een specialist in hoorzorg aan huis
6) SeniorWeb Hulp via internet, per telefoon of aan huis, 4 x per jaar exclusieve informatie en tips in tijdschrift Enter, les aan huis, online of bij u in de buurt, wekelijks informatieve nieuwsbrieven en deskundige controle van verdachte mails.
7) UWassistent Dit is een landelijke organisatie waar u korting ontvangt op de volgende diensten: Huishoudelijke hulp, gezelschap / begeleiding, tuinhulp en klushulp

 

Feestdagen wens

 

Geplaatst in FASv, Niet op voorpagina.