Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 33

vrijdag 30 november 2018

 

Uitkomst MOB-overleg

Eerder deze maand (15 november) heeft weer overleg plaatsgevonden in het kader van het Maatschappelijk Overleg Betalingsverkeer. Aan de orde kwamen onder meer het invoeren van PSD2 en het opnemen van contant geld. Bekijk hier een korte samenvatting van de resultaten (pdf)

Aanvullende informatie m.b.t. Debatmanifestatie Pensioenen.

Aan het artikel op onze website over de bijeenkomst van 19 november in de Jaarbeurs te Utrecht zijn twee documenten toegevoegd: de rapportage van Motivaction over de Toetsingscriteria Pensioenen en de tekst van het aan minister Koolmees overhandigd kader. Rapport MotivactionKader Debatmanifestatie Pensioenen

DNB nieuwsbrief Pensioenen

Door op deze link te klikken, kunt u online de vandaag gepubliceerde uitgave van de nieuwsservice van De Nederlandsche Bank bekijken met een diverse onderwerpen aangaande pensioenen.

SER Themabrief Pensioenen en AOW

Nog meer nieuws over pensioenen kunt u lezen in de Themabrief Pensioenen en AOW die de SER gisteren heeft uitgebracht.

 

Geplaatst in KG, Niet op voorpagina.