FASv ledenvoordeel

FASv onze landelijke service organisatie.

FASv staat voor Federatie van Algemene Seniorenverenigingen. De leden van de FASv zijn zelfstandige, plaatselijke, algemene seniorenverenigingen. Medio 2018 waren er 79 verenigingen aangesloten bij de FASv.

FASV werkt hoofdzakelijk als koepel (dienstverlener) voor de aangesloten senioren verenigingen. Naar behoefte kunnen de verenigingen daar gebruik van maken.

Op verzoek van de aangesloten ledenverenigingen heeft FASV ook een inkooporganisatie ontwikkeld waar de individuele leden gebruik van kunnen maken. Als lid van De Senioor Schoonoord-DeKiel-Zweeloo kunt U profiteren van interessante aanbiedingen en unieke voordelen die het leven makkelijker, veiliger, gezonder, goedkoper en leuker maken. Van goedkope energie en hoorbatterijen tot voordelig bellen en leuke uitjes.

Klik maar eens op: https://www.fasv-ledenvoordeel.nl/index

 

Geplaatst in FASv.