Nieuwsbrief 19

woensdag 15 mei 2019

Pensioenpetitie: 30.000 handtekeningen

Vandaag heeft de teller van de Pensioenpetitie de 30.000 aangetikt. Dat is een mooi getal en daar zijn wij blij mee maar de kop van dit artikel zou eigenlijk moet eigenlijk luiden: “Pensioenpetitie: nog maar 30.000 handtekeningen”.

Want 30.000 is slechts 10% van het gezamenlijk aantal leden van NVOG en KNVG. En dát vinden wij veel te weinig. Daarom doen wij nogmaals het verzoek aan onze leden en aan iedereen die ons doel “Aan tafel, geen korting, wel indexering” een warm hart toedraagt, de petitie te ondertekenen.

Er is nog voldoende tijd om de petitie te steunen: 27 mei is de einddatum. Wij adviseren echter niet tot het laatste moment te wachten. Heeft u nog niet getekend, dan kunt u op www.mijnpensioenpetitie.nl meer informatie vinden over de petitie of u tekent de petitie direct via deze link.

Korte toelichting: wanneer u in het petitieformulier op de website de drie vakjes (naam, e-mailadres en woonplaats) heeft ingevuld en “Ik onderteken deze petitie” heeft aangeklikt, krijgt u in uw mailbox van Stichting Petities een bevestigingsmail met daarin een link om uw ondertekening definitief te maken.

Ondervindt u problemen bij het invullen van de petitie? Stuur dan een e-mail naar communicatie2@gepensioneerden.nl of bel onze communicatiemedewerker Dirk Visser, tel.nr. 06-53840954.

Stuur deze nieuwsbrief a.u.b. door aan familieleden, vrienden, buren, kennissen en collega’s. Ook voor hen die op dit moment nog werken en pensioen aan het opbouwen zijn willen de belangenbehartigers van gepensioneerden deelnemen aan het overleg met de minister en de sociale partners.

 

Nieuwe radiocommercial voor petitie.

Ter ondersteuning van de Pensioenpetitie waarover het bovenstaande artikel gaat, start morgen, donderdag 16 mei, een nieuwe reeks radiocommercials. De 132 spotjes worden t/m zondag 26 mei uitgezonden op NPO Radio 1, 4 en 5.

Beluister hier de radioboodschap.

 

Geplaatst in KG, Niet op voorpagina.