Nieuwsbrief 22

vrijdag 24 mei 2019

Al meer dan 40.000 handtekeningen voor de pensioenpetitie.

De gezamenlijke petitie “Niet korten, wel indexeren. Geen pensioenakkoord zonder gepensioneerden” is inmiddels bijna 41.000 keer ondertekend. Voorwaar een prachtig resultaat. De planning was om de petitie a.s. dinsdag 28 mei aan de Tweede Kamer commissie van SZW aan te bieden maar de commissie heeft, in verband met de grootschalige staking van het openbaar op die dag, voorgesteld om de aanbieding een week later te doen plaatsvinden, op dinsdag 4 juni.

Dat aanbod hebben wij uiteraard dankbaar geaccepteerd en de verlengde termijn is tevens aanleiding om voor onszelf de lat een stukje hoger te leggen. Nu we een week extra erbij hebben, gaan we voor de 50.000 handtekeningen. Als we zien hoeveel handtekeningen er de laatste dagen weer zijn bijgekomen, moet dat mogelijk zijn!

Teken dus de petitie op Petities.nl of bezoek eerst voor uitgebreide informatie de website www.mijnpensioenpetitie.nl Op deze website staan doorklik links naar de petitie. Nodig familieleden, vrienden, kennissen en collega’s uit om te tekenen. Het gaat ook om hun (toekomstig) pensioen!

Attentie: wanneer u in de petitie de drie vakjes naam, e-mailadres en woonplaats hebt en ingevuld en op “Ik onderteken deze petitie” heeft geklikt, ontvangt u in uw mailbox een bericht met daarin een zgn. bevestigingslink. Die link moet u nog even aanklikken om uw ondertekening definitief te maken.  

 

Herinnering aan de Algemene Vergadering.

Woensdag 5 juni a.s. houdt NVOG haar 70e Algemene Vergadering bij UniePlaza te Culemborg. De uitnodiging hiervoor is enkele weken geleden per mail verstuurd aan de lid-organisaties. In het ochtendgedeelte zullen o.a. de concept statuten voor de nieuwe vereniging worden behandeld. Na de middagpauze volgt een gezamenlijke vergadering van KNVG en NVOG. Een belangrijk agendapunt van de middag is het stemmen voor de nieuwe naam van de vereniging.

Wanneer uw vereniging zich nog niet heeft aangemeld voor deze dag, dan kunt u dat tot uiterlijk woensdag 29 mei a.s. per mail doen bij ons secretariaat (Belinda Koops) nvog@gepensioneerden.nl

 

Geplaatst in KG, Niet op voorpagina.