Nieuwsbrief 23

woensdag 29 mei 2019

Nog een paar dagen om petitie te ondertekenen!

Gisteren was een landelijke pensioenstaking bij het openbaar vervoer. Vandaag houden de vakbonden acties in vier grote steden en op Schiphol. Zij willen daarmee bereiken dat de AOW-leeftijd op 66 jaar blijft.

Ook u kunt in actie komen maar dat kunt u gewoon thuis doen. Door onze petitie “Niet korten, wel indexeren. Geen pensioenakkoord zonder gepensioneerden” te ondertekenen op www.mijnpensioenpetitie.nl Direct ondertekenen kan op Petities.nl.  De laatste dag dat kan worden getekend is 3 juni a.s.

Help mee om onze petitie een laatste “boost” te geven en stuur deze nieuwsbrief door aan iedereen waarvan u vindt dat hij/zij nu én in de toekomst (denk aan uw kinderen en kleinkinderen!), ook een eerlijk pensioen verdient.

Geplaatst in KG, Niet op voorpagina.